Max storsatsar på vegetariskt

Allt fler för upp ögonen för den veganska kosten och att utesluta kött och mejeriprodukter. Speciellt om man vill förbättra sin hälsa och satsa på sitt välmående så gott man kan. Att snabbmatskedjan MAX nu går ut med att kraftigt öka det vegetariska utbudet ses som något otroligt bra som många hurrar efter. 

116989-famous-burger-neon-signLänge leve träning och friska kroppar. För att du på bästa sätt ska orka med alla de lopp som vi skrivit om i denna artikel är det viktigt att du får i dig rätt mat, och då mycket forskning nu visar på att vi bör minska vår köttkonsumtion då risken för cancer ökar har allt fler fått upp ögonen för de vegetariska alternativ som erbjuds. Att nu MAX går ut med att de kommer att storsatsa på vegetariska alternativ ses som oerhört positivt och kanske kommer allt fler inse att de inte behöver ha kött till varje måltid.

Hyllas av många

I tidningen Resumé går det att läsa att företaget Max storhyllas att de nu går ut med att till 2016 kommer det blir stora förändringar i sortimentet:

”Världen väntar på att företag tar den här typen av initiativ. De behövs, och nu är det fullt fokus på klimatfrågan. Dessutom är det ganska lätt att göra något själv genom att till exempel äta vegetariskt till lunch.”

Det handlar inte om att bara lägga till en ny vegetarisk burgare utan de satsar på att erbjuda 20 % vegetariskt av deras utbud. Vad de även kommer att ta fram är en vegansk burgare. Fantastiskt och kanske kommer detta innebära att inte bara hälsomedvetna får upp ögonen för andra alternativ.